Kirjanpidon kokenut ammattilainen palvelee Raisiossa

Yhteystietoihin

ATN-tilipalvelu Oy on kirjanpidon kokenut ammattilainen Raisiossa. Meillä on takanamme jo 20 vuoden työkokemus eri alojen yritysten kirjanpidon sujuvasta toteuttamisesta. 

 

Sähköisen kirjanpidon ohjelmistomme on Procountor. Teemme edelleen myös perinteistä paperitositteisiin perustuvaa

kirjanpitoa, jossa käytämme Asteri-ohjelmia.

 

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • kuukausikirjanpito
  • ALV-ilmoitukset
  • kausiveroilmoitukset/verotili
  • tilinpäätökset.

Lue lisää palveluistamme ja ota meihin yhteyttä! Räätälöimme palvelumme joustavasti yrityksesi tarpeiden mukaan.

Ulkoistamalla kuukausikirjanpidon säästät aikaa

Kun annat yrityksesi kuukausikirjanpidon kokeneen ammattilaisen hoidettavaksi, säästät paljon aikaa ja voit keskittyä paremmin itse yritystoimintaan ja sen kehittämiseen. Kun kirjanpito on tehty tarkasti ja täsmällisesti, ymmärrät ja osaat suunnitella paremmin myös yrityksesi taloutta. Neuvomme ja opastamme mielellämme myös lukujen analysoinnissa.

Teemme alv-ilmoitukset ajallaan

Kuukausikirjanpidossa kirjaamme yrityksesi kaikki tuotot ja kulut kirjanpitolakia tarkkaan noudattaen. Kun tapahtumat on kirjattu, selvitämme, pitääkö yrityksesi suorittaa Verohallinnolle arvonlisäveroa vai saako yrityksesi veronpalautusta. Alv-ilmoituksen voi tehdä OmaVero-palvelussa, jossa ilmoitetaan minkä kuukauden suoritettavista ja vähennettävistä arvonlisäveroista on kyse. Kun alv-ilmoitus on jätetty Verohallinnolle, on kuukausikirjanpito kyseisen kuukauden osalta päätöksessä. 

Palveluihimme kuuluu myös kausiveroilmoitukset/

verotili

Palveluihimme kuuluvat myös kausiveroilmoitusten tekeminen ja oma-aloitteisten verojen ilmoittaminen Verohallinnon sähköisen asiointikanavan eli OmaVeron kautta. Meillä on laaja kokemus asiakasyritystemme veroasioiden hoidosta, joten voit luottaa osaavaan palveluumme. Noudatamme tarkkaan sovittuja aikatauluja ja työskentelemme aina vastuullisesti, olipa kyse sitten pienen tai ison yrityksen kirjanpidosta.  

Teemme tilinpäätökset vastuullisesti

Teemme lakisääteisen tilinpäätöksen asiantuntevasti ja vastuullisesti niin, että siinä dokumentoidut tiedot ovat varmasti oikeat ja kaikki vaadittavat tilinpäätösasiakirjat ovat mukana. Tilinpäätöstä voidaan pitää yhteenvetona yrityksen tilasta ja tilikauden kirjanpidosta sen päättyessä. 

 

Kattavasti tehty tilinpäätös edellyttää myös huolellista kirjanpitoa. Jos kirjanpidossa on puutteita, ne täytyy korjata ennen tilinpäätöksen tekoa. 

 

Löydät lisätietoa tiilinpäätöksistä myös Patentti- ja rekisterihallituksen sivuilta.

PRH:n sivustolle