Palkanlaskentaa yrityksille Raisiossa

Yhteystietoihin

ATN-tilipalvelu Oy tekee palkanlaskentaa eri alojen yrityksille Raisiossa 20 vuoden työkokemusta käyttäen. 

 

Laadukkaisiin palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • työnantajatilitykset
  • TyEL-tilitykset
  • vuosi-ilmoitukset
  • tulorekisteri-ilmoitukset.

Ota yhteyttä tilitoimistoomme ja kerro, minkälaisia palveluja tarvitset! Räätälöimme mielellämme yrityksesi tarpeisiin sopivan palvelukokonaisuuden hyvään hintaan. 

 

Löydät tilitoimistomme Raision keskustasta, hyvien kulkuyhteyksien päästä. Toimistorakennuksen edessä on runsaasti parkkitilaa. Palvelemme sinua arkisin klo 8–16.

Työnantajatilitykset 

Teemme lakisääteiset työnantajatilitykset pitkää työkokemustamme ja koulutuksen tuomaa ammattitaitoamme käyttäen. Palvelemme eri alojen yrityksiä niiden koosta riippumatta. 

 

Palveluihimme kuuluu myös TyEL-tilitysten hoitaminen. 

Kysy lisää

Vuosi-ilmoitukset

Tarvitsetko tilitoimiston apua vuosi-ilmoitusten tekemiseen? Käänny rohkeasti puoleemme. Teemme yrityksesi vuosi-ilmoituksen, jolla ilmoitetaan Verohallinnolle tietoja yrityksesi maksamista suorituksista. Vuosi-ilmoitus tulee antaa kerran vuodessa. 

Tulorekisteri-ilmoitukset

Palvelemme monipuolisesti yrityksen taloushallintoon ja palkanmaksuun liittyvissä asioissa. Teemme tulorekisteri-ilmoitukset asiantuntevasti ja täsmällisesti. Tulorekisteriin ilmoitetaan aina kaikki maksetut palkat ja esimerkiksi kustannusten korvaukset sekä työkorvaukset. 

Hyödyllisiä linkkejä

Tutustu Henkilötieto-palveluun, jossa yritykset voivat käsitellä asiakkaidensa henkilötietoihin liittyviä toimintoja. Tällaisia ovat esimerkiksi henkilötietokyselyt, siirto- ja korjauspyynnöt sekä markkinointikiellot. 

 

Veronmaksajain Keskusliiton sivustolta löydät hyödyllistä tietoa veroasioihin liittyen ja saat asiantuntevaa veroneuvontaa.

Suomen Yrittäjien sivustolta saat tärkeää tietoa yrittäjyydestä ja yhdistyksen tarjoamista palveluista.

Ota yhteyttä tilitoimistoomme!

Ota yhteyttä Raisiossa palvelevaan tilitoimistoomme ja kysy lisää monipuolista palveluistamme, kuten kirjanpidosta. Meiltä saat aina asiakasystävällistä ja henkilökohtaista palvelua. 

 

Saat meidät parhaiten kiinni puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätäthän viestin, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Olet myös tervetullut Raision keskustassa sijaitsevaan tilitoimistoomme!